Nosaltres

Luque_Construmetal_Logo_NEW

Som una empresa familiar amb més de 15 anys d’experiència en caldereria, serralleria i estructures metàl·liques. Ubicats a Montornès del Vallès, servim clients de diversos sectors, des de la construcció fins a la indústria.

Ens especialitzem en treballs amb ferro, acer inoxidable i acers especials; la nostra experiència abasta des de portes industrials i residencials fins a estructures metàl·liques per a la construcció. El nostre equip, compost per professionals altament capacitats, està preparat per abordar projectes de diferents mides i complexitats, assegurant la qualitat, la precisió i el compliment de les normatives.

La nostra filosofia es basa en el servei personalitzat: creiem que cada client i cada projecte són únics, per això sempre treballem en estreta col·laboració amb els nostres clients per comprendre les seves necessitats específiques i oferir solucions a mida. Des del disseny inicial fins a la instal·lació i el manteniment, ens assegurem que cada etapa del procés es maneja amb el màxim de cura i atenció al detall.

Amb un enfocament en la qualitat, la integritat i la seguretat, Luque Contrumetal S.L. està aquí per ajudar-te a transformar les teves idees en realitats metàl·liques sòlides i duradores. Estem en contacte! 

Per què nosaltres?

Amb més de 15 anys d’experiència, Luque Contrumetal S.L. ha construït una sòlida reputació en el sector de la caldereria, serralleria i estructures metàl·liques. La nostra empresa familiar ha treballat en una àmplia gamma de projectes, des de portes i reixes fins a grans estructures per a la construcció.

Experiència i Trajectòria

Amb més de 15 anys d'experiència, Luque Contrumetal S.L. ha construït una sòlida reputació en el sector de la caldereria, serralleria i estructures metàl·liques. La nostra empresa familiar ha treballat en una àmplia gamma de projectes, des de portes i reixes fins a grans estructures per a la construcció.

Qualitat i Precisió

Ens comprometem a oferir productes i serveis d'alta qualitat. Utilitzem materials de primera classe, com ferro, acer inoxidable i acers especials, per garantir la durabilitat i resistència de les nostres creacions. Cada projecte és tractat amb la màxima precisió i cura.

Servei Personalitzat

A Luque Contrumetal S.L., entenem que cada projecte és únic. Treballem directament amb els nostres clients per comprendre les seves necessitats i oferir solucions a mida. Des del disseny inicial fins al muntatge final, estem al teu costat per assegurar-nos que tot surti com esperes.

Compliment de Normatives

Complim totes les normatives i certificacions necessàries per treballar en subcontractes i estructures metàl·liques per a la construcció. La nostra certificació REA garanteix que estem qualificats per treballar en entorns complexos i complint amb la seguretat.

Àmplia Gama de Serveis

Oferim una varietat de serveis per cobrir totes les teves necessitats de metal·lúrgia i serralleria. Des de caldereria i serralleria fins a manteniment i reparació, estem equipats per gestionar projectes de qualsevol mida i complexitat.

Satisfacció del Client

La satisfacció del client és la nostra prioritat. Ens esforcem per superar les expectatives i construir relacions duradores amb els nostres clients. Els testimonis positius i el treball repetit són prova del nostre compromís amb el servei excepcional.

Anys d'experiència
+ 0
Clients
+ 0
Projectes
+ 0
Desplaça cap amunt
Ves al contingut