LUQUE CONSTRUMETAL SL

Especialistes en Caldereria,
Serralleria i Estructures Metàl·liques.

Som una empresa familiar compromesa amb la qualitat i la satisfacció del client des de fa més de 15 anys. Des de la nostra seu a Montornès del Vallès (BARCELONA), treballem en tot tipus de projectes per transformar idees en realitats sòlides. 

LUQUE CONSTRUMETAL SL

Treballem de prop amb els nostres clients per entendre les seves necessitats i oferir-los solucions a mida. El nostre compromís amb la satisfacció del client es reflecteix en el nostre enfocament professional i en la qualitat dels nostres productes i serveis. 

Treballem amb diversos materials: com el ferro, l’acer inoxidable i els acers especials, per crear portes industrials i residencials, reixes, baranes, tolves, canonades, estructures i molt més.

Tant si necessites assessorament per a un projecte nou com serveis de manteniment i reparació, no dubtis a contactar amb nosaltres.

Telèfon

937 132 490

Contacta amb nosaltres

Luque_Construmetal_FavIcon_NEW

Per què nosaltres?

Amb més de 15 anys d’experiència, Luque Contrumetal S.L. ha construït una sòlida reputació en el sector de la caldereria, serralleria i estructures metàl·liques. La nostra empresa familiar ha treballat en una àmplia gamma de projectes, des de portes i reixes fins a grans estructures per a la construcció.

Anys d'experiència
+ 0
Clients
+ 0
Projectes
+ 0

Experiència i Trajectòria

Qualitat i Precisió

Servei Personalitzat

Compliment de Normatives

Àmplia Gama de Serveis

Satisfacció del Client

Desplaça cap amunt
Ves al contingut